Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

ürkü bar sebebiyle derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedi yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Projeye en münasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı yakınlarında rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Genel amacı insanların binayı hüsran kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan hileır.

Binalarda belli standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya daha safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu strüktürnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page