Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yeni mimarilarda belli başlı yüksekliğe mevla binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi evetğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve kapısına iye olan binalarda yangın merdivenleri yapı düşünceına dahil edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda mukannen standartlarda arz alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını esenlar.

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı için 500 metre gerişında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Gürbüz Komutan ve ekibine teşekkürler.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı yangın kapısı binanın boyutlarına ilgilı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat güç kaybı olmaması midein önemlidir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Sahanlığın en azca yaygınliği ve uzunluğu, merdivenin yaygınliğinden az gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Demetevler mahallesinde mevcut nöbetletmeme İtfaaiye müfredatına reva şekilde yangın cıkış kapısı kuruluşlması gerekmektedir.

Report this wiki page